Nieuws

Verbouwing De Oude Veiling gereed

Oude Veiling opening 1 jeroen

Op 15 september 2018 is na een grote verbouwing De Oude Veiling in Aalsmeer feestelijk geopend. De oude veiling is een ontmoetingsplek voor jong en oud, maar ook een plek voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het verouderde gebouw is het afgelopen jaar duurzaam verbouwd, met daarbij onder andere een nieuwe bakkerij voor ons tweede thuis. De Stichting Leefomgeving Schiphol heeft met een subsidie van ruim € 750.000,- bijgedragen aan het toegankelijker maken van het gebouw. Dit uit zich door een nieuwe lift, die op alle verdiepingen kan stoppen. Ook zijn enkele wanden doorgebroken waardoor het gebouw transparanter is geworden en het multifunctioneel gebruik toeneemt. Daarnaast is de subsidie gebruikt voor het nemen van duurzaamheidsmaatregelen waardoor de gebruikerslasten omlaag kunnen.

Met de opening van de Oude veiling heeft de gemeente Aalsmeer een totaal vernieuwd en duurzaam multifunctioneel gebouw waar een plek is voor alle inwoners van Aalsmeer en waar een groot aantal organisaties gaat samenwerken