Stichting Leefomgeving Schiphol volgt de aanbevelingen van het RIVM en de Rijksoverheid over het coronavirus. De medewerkers werken grotendeels thuis. Hierdoor zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Als u een bericht inspreekt op het antwoordapparaat, dan bellen wij u terug. Daarnaast zijn wij bereikbaar via info@leefomgevingschiphol.nl.

project-uilenstede-steenimg_0175

VOOR WIE?

De Stichting is er voor inwoners die in een omgeving wonen die onevenredig zwaar wordt belast en (ruimtelijke) beperkingen krijgt opgelegd door de aanwezigheid van Schiphol.

Lees meer

watdoetsls

WAT DOET SLS?

Stichting Leefomgeving Schiphol biedt hulp aan individueel gedupeerden en zorgt voor vergoeding van fysieke schade aan bebouwing als gevolg van turbulentie veroorzaakt door stijgende of landende vliegtuigen. Daarnaast geeft de Stichting financiële bijdragen aan projecten die de kwaliteit van de leefbaarheid verbeteren. Het gaat om gemeentelijke projecten en particuliere initiatieven. Voor particuliere initiatieven is het Initiatievenfonds ingesteld. Zie: Initiatievenfonds.

Lees meer

Foto Zwanenburg 19-11-18

WIE IS SLS?

Een stichting ter verbetering van de leefomgeving met een onafhankelijk bestuur,  gefinancierd door Schiphol, provincie Noord-Holland en het Rijk.

Lees meer

Nieuws en publicaties

Realisatie van projecten gaat voortvarend

De afgelopen maanden is gestart met een aantal projecten die worden gesubsidieerd door de SLS. Op 27 juli jl. is..

Lees meer

Nieuwsbrief – september 2020

€ 3,9 miljoen voor projecten en initiatieven in de Schipholregio Voor projecten in Haarlemmermeer, Aalsmeer en Uithoorn heeft het bestuur..

Lees meer

Nieuwsbrief – juni 2020

Aanvragen individueel gedupeerden en particuliere initiatieven Op 24 juni heeft het bestuur van de Stichting Leefomgeving Schiphol weer vergaderd. In..

Lees meer